Emoția eleganței

Înființată în 1994, de-a lungul anilor firma Sheba s-a specializat în producția și comercializarea de bijuterii de serie mică și unicat din pietre semiprețioase, accesorizate cu argint 92.5% și bijuterii din argint. Bijuteriile sunt confecționate manual, din pietre de cea mai bună calitate, în combinații moderne, inedite și de mare spectaculozitate.

Produsele se adresează publicului educat și rafinat, ce apreciază produsele de calitate la preturi accesibile. Modelele sunt realizate și executate de creatorii firmei noaste.

Atât accesoriile din argint cât și pietrele semiprețioase sunt verificate de Banca Națională a Romaniei.

Sute de modele vin în întâmpinarea celor mai exigenți clienți, la prețuri adaptabile oricarui buget. Începand din 2004 colaborăm cu doamna Liza Panait la prezentările de modă pe care le susține, prin furnizarea bijuteriilor pe care le lucrăm la comandă, pentru fiecare ținuta vestimentară prezentată.

De asemenea executăm la comandă produse promoționale pentru marile companii cu ocazia diverselor evenimente. Astfel de cadouri din partea firmei sunt foarte apreciate, atât pentru angajați, de sărbători, cât și în cadrul campaniilor promoționale, de către clienți.

Vă așteptăm la magazinele noastre!